Dagens lunch
Ingår salladsbuffè & lavazzas bryggkaffe/servering Utan dryck 129, med dryck 139, Avhämtning utan dryck 123, med dryck 133
Måndag 15 december |
||
|---|---|---|
| Ugnsgratinerad kycklingbröstfile med burrataost, coctailtomater & färskbasilika serveras med potatis ala chef |
129 kr
|
|
Tisdag 16 december |
||
| Grändens oxjärpar med ugnsrostad gotländsk potatis, gräddsås , svartvinbärs gelé och inlagd gurka toppad med färsk persilja |
129 kr
|
|
Onsdag 17 december |
||
| Smörstekt panerad rödspätta med dillkokt potatis, rostade morötter & remouladsås toppad med färsk dill |
129 kr
|
|
Torsdag 18 december |
||
| "Penne alla vodka" med fläskfilé , grillad paprika i krämig Marinarasås (tomatsås) |
129 kr
|
|
Fredag 19 december |
||
| Mörmarinerad pepparryggbiff serveras med råstekt potatis & rödvinssås/ Bearnaisesås |
129 kr
|
|
Hela Veckan |
||
| Wokad kycklingfilé teriyaki med grönsaker och jasminris Sallader: Ost och skink, Grekisk bond eller Tonfisk. Välj mellan pasta eller bulgur Lasagne: köttfärs, vegetarisk eller kyckling & pesto (nötfri) Ugnsbakad potatis med skagenröra eller kycklingröra |
129 kr
|
|